Een vliegenlamp helpt u bij het voorkomen van vliegend ongedierte in uw bedrijf. Indien u onverhoopt al last heeft van de kleine insecten dan helpt een vliegenlamp u snel van de kleine insecten af. Vliegend ongedierte oogt zeer onhygiënisch en onprofessioneel in uw bedrijf. Een vliegenlamp is een veilige en discrete manier om bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte schoon te houden. Vliegende insecten lijken heel onschuldig maar de kleine diertjes dragen ziekteverwekkende bacteriën met zich mee. Door hun uitwerpselen en/of speeksel kunnen zij voedingsmiddelen besmetten en daardoor ziektes overbrengen. Daarom is een professionele bestrijding ten zeerste aan te raden!

Schermafbeelding 2016-07-15 om 12.49.45

Wat voor een vliegenlamp heeft u nodig?

Door het plaatsen of ophangen van een vliegenlamp laat u als ondernemer zien dat u hygiëne binnen uw bedrijf erg belangrijk vindt. Onze vliegenlampen zijn een snelle en veilige oplossing tegen vliegend ongedierte. Wij hebben verschillende soorten lampen in ons assortiment. Of u nou een vliegenlamp nodig heeft voor een industriële ruimte, een ruimte waar levensmiddelen verwerkt worden of een commerciële omgeving… Voor elke ruimte hebben wij een passende vliegenlamp in het assortiment en uiteraard scherp geprijsd. U heeft ook nog de keuze, indien u graag op een discrete manier de vliegende insecten wilt bestrijden, uit verschillende vliegenlampen met een uiterst fraai design welke u kunt vergelijken met een mooie lamp. Alle toestellen zijn ontworpen op basis van een elektrocutie- en lijmplanktechnologie.

De beste keuze

De vliegenlampen zijn op zo’n manier ontworpen dat ze uiterst gemakkelijk te onderhouden zijn waardoor u tijd en geld bespaart. De voorkeur heeft om de lampen van de vliegenlamp om de 6 tot 12 maanden te vervangen om de effectiviteit te waarborgen. De vliegenlamp heeft een groot bereik, maar het is wel belangrijk om u te laten adviseren welke plek in de ruimte het beste is om de vliegenlamp te plaatsen. Ook daarmee helpen wij u graag. De locatie van de vliegenlamp speelt een erg belangrijke rol bij de effectiviteit. Onze verschillende vliegenlampen staan door hun betrouwbaarheid hoog in de markt. De lampen worden naar 75 verschillende landen geëxporteerd, ze dragen het CE keurmerk en ze zijn allen voorzien van milieuverantwoordelijk lampen. Pest West staat door de productie van de kwalitatief hoogwaardige vliegenlamp bekend als innovatieve marktleider op het gebied van het bestrijden van vliegend ongedierte. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor de beste vliegenlamp.

Heeft u vragen over het plaatsen of het gebruik van een vliegenlamp? Neemt u vooral contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.